ACTUALITATE 29 iulie 2021

Spitalul Județean nu mai are internați pacienți COVID

de Iulia Drăghici - Taraș | 608 vizualizări

Și incidența COVID este zero în județul Covasna, singurul din țară în această situație 

Bilanțul săptămânal al Spitalului Județean de Urgență, privitor la activitatea pe partea de COVID-19, arată că nici miercuri aici nu mai erau internați pacienți bolnavi sau suspecți de infecția cu noul coronavirus care să aibă nevoie de îngrijire medicală. 

Astăzi, (n.red. 28 iulie a.c.) la ora de referință 13:00, în spital nu sunt internaţi pacienţi suspecţi sau confirmaţi pozitiv COVID-19 .

În perioada 21 - 28 iulie 2021, orele 13:00,  nu au fost internaţi sau externaţi pacienţi cu diagnosticul COVID-19, respectiv nu au fost înregistrate decese asociate infecției cu virusul SARS-CoV-2”, se arată în comunicatul de presă trimis miercuri de Spitalul Județean. 

Prima dată de la începutul pandemiei când Spitalul Județean din Sfântu Gheorghe a raportat că nu mai are internat niciun caz de COVID-19, dar nici suspect de infecția cu SARS-COV-2 a fost 7 iulie. 

În prezent, la nivel de județ situația arată foarte bine, potrivit datelor furnizate de către DSP, prin Prefectura Covasna, pentru că incidența este zero. Conform bilanțului din 28 iulie, suntem singurul județ din țară în această situație. Este totuși înregistrat un caz activ, la Vâlcele, unde incidența este de 0,18/1000.

De la începutul pandemiei, la nivel județean s-au raportat 8.559 cazuri de infectare cu SARS-COV-2. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.