ACTUALITATE 12 august 2021

Spitalul Județean, liber de pacienții COVID… deocamdată

de Iulia Drăghici - Taraș | 1058 vizualizări

La nivel de județ este în prezent un singur caz activ, la Covasna 

Bilanțul săptămânal al Spitalului Județean de Urgență Covasna privitor la situația cazurilor de COVID-19 arată din nou că, din fericire, nu mai sunt internați pacienți infectați cu SARS-COV-2 care să necesite ajutorul medicilor. 

Pe aceeași linie de activitate, comunicatul de presă al Spitalului arată că săptămâna trecută a fost înregistrată o externare la un pacient infectat cu noul coronavirus. 

În data de 11 august, la ora 13:00, în spital nu se află internați pacienți confirmați sau suspecți de infecția cu virusul SARS-CoV-2.

În perioada 4-11 august 2021, orele 13:00, a fost externat un singur pacient cu diagnosticul COVID-19. În această perioadă nu au fost înregistrate decese asociate infecției cu virusul SARS-CoV-2”, se arată în comunicatul de presă transmis miercuri de Spitalul Județean de Urgență (SJU) Covasna. 

Și bilanțul transmis miercurea trecută arăta același lucru, că spitalul covăsnean nu are internați pacienți cu sau suspecți COVID-19. 

În județ este la această dată un singur caz activ, la Covasna, incidența în localitate la mia de locuitori fiind de 0,09. La nivel de județ, incidența este considerată ca fiind 0. 

De la începutul pandemiei, aici au fost raportate 8.561 de cazuri de COVID-19. 

În ceea ce privește vaccinarea împotriva virusului SARS-COV-2, potrivit Prefecturii Covasna, „numărul de doze administrate în centrele disponibile pe raza județului de la începutul campaniei este 74.807, din care 32.840 de inoculări sunt de rapel. De asemenea cele 4.366 vaccinări efectuate de medicii de familie sunt vaccinuri complete care nu necesită rapel”. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.