ACTUALITATE 1 octombrie 2021

Spitalul Judeţean a sistat programul de vizitare, dar pacienţii internaţi pot primi pachete

de Agerpres | 1171 vizualizări

Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe a sistat programul de vizitare a pacienţilor non-COVID, însă a anunţat că le permite acestora să primească pachete de la familie.

Conducerea instituţiei menţionează că pachetele pot fi depuse la poarta spitalului zilnic, între orele 13,30 şi 14,30.

„Dacă doriţi să trimiteţi un pachet unei rude care este internată în spitalul nostru, acesta trebuie depus la poarta spitalului între orele 13,30 şi 14,30, de unde colegii noştri îl vor livra destinatarului. Vă rugăm să menţionaţi pe ambalaj numele pacientului şi secţia în care se află internat”, se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook a spitalului.

Spitalul Judeţean de Urgenţă a sistat joia trecută vizitarea pacienţilor internaţi, cu excepţia celor diagnosticaţi cu COVID-19, pe fondul creşterii numărului de infectări cu virusul SARS-CoV-2.

„Pacienţii diagnosticaţi cu COVID-19, trataţi pe secţiile Boli Infecţioase, ATI sau Chirurgie, pot fi vizitaţi în continuare numai pe baza unei programări prealabile şi cu acordul medicului curant, fiecare pacient putând fi vizitat o singură dată pe perioada internării, de o singură persoană, timp de cel mult 15 minute. Astfel, rudele şi aparţinătorii acestor pacienţi vor putea face vizite în zilele lucrătoare, în intervalul orar 13,30 - 14,30, după completarea unui formular care poate fi descărcat de pe site-ul spitalului (www.spitfog.ro), şi care trebuie transmis în format electronic (fotografiat sau scanat) pe adresa de email: programarivizite@spitfog.ro. Cererea în original va fi prezentată la momentul vizitei”, precizează conducerea instituţiei medicale.

Vizitatorii vor primi prin email confirmarea programării, respectiv data şi ora la care trebuie să se prezinte la spital, precum şi informaţii legate de procedura pe care trebuie să o urmeze.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.