ACTUALITATE 22 iulie 2021

Spitalul Judeţean a pus în funcţiune un sistem de consultare online a rezultatelor analizelor medicale

de Agerpres | 1497 vizualizări

Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe a pus în funcţiune un sistem de consultare online a rezultatelor analizelor medicale, măsura fiind menită să îmbunătăţească serviciile oferite pacienţilor, a anunţat miercuri conducerea instituţiei.

„Din data de 1 iulie am pus în funcţiune un sistem de consultare online a rezultatelor analizelor medicale, inclusiv analize PCR, inclusiv laboratorul de anatomie patologică, analizele histopatologice pot fi consultate pe site-ul nostru, chiar lângă butonul de programări online. Pacientul care vine să i se recolteze un set de analize, căruia i s-a recoltat o piesă de biopsie sau face un test PCR primeşte un QR cod prin care direct poate accesa analiza respectivă sau, în varianta în care nu are un cititor de QR pe device-ul mobil, pacientul poate, printr-un şir de secvenţe securizate, prin introducere de coduri, să consulte direct pe site-ul nostru analiza respectivă”, a declarat managerul Spitalului Judeţean, Andras Nagy Robert, în cadrul unei conferinţe de presă.

Unitatea medicală a introdus în urmă cu aproape doi ani şi jumătate un sistem de programări on-line pentru consultaţiile medicale din Policlinică.

Acestea pot fi făcute pe platforma aflată pe site-ul spitalului, pacienţii având posibilitatea să îşi aleagă ziua, ora şi medicul preferat.

În paralel a fost menţinut şi sistemul de programări prin telefon, însă, din cauza pandemiei de COVID-19, anul trecut au fost eliminate programările prin Registratură.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.