ACTUALITATE 26 noiembrie 2019

Spiridușii de nădejde sunt așteptați la Coresi

de Daniela Luca | 1161 vizualizări

O carte, o jucărie și niște dulciuri vor pune zâmbetul pe buzele copiilor nevoiași 

Toți cei care își doresc să devină ajutorul lui Moș Crăciun, sunt așteptați la Coresi Shopping Resort, în Brașov, cu mici daruri pentru copiii nevoiași. Astfel, pe 30 noiembrie, odată cu aprinderea luminilor de sărbători, până pe 15 decembrie, studioul Radio Coresi se va transforma în Fabrica lui Moș Crăciun, unde vor fi așteptați toți cei care vor să dăruiască bucurii. 

Startul poveștii de iarnă se va da la Coresi pe 30 noiembrie, de la ora 17:00, la scena din Piața cu Copaci, acolo unde cei prezenți se vor putea bucura de concertul de colinde al Corului Unison Stars. Totodată, va fi inaugurat și tradiționalul Târg de Crăciun Coresi. 

Și pentru că în perioada Crăciunului, bucuria de a dărui este cel mai frumos și înălțător sentiment, la Coresi oricine poate contribui la fericirea copiilor mai puțin norocoși pentru care, o atenție, cât de mică, înseamnă o apreciere enormă. 

„În această iarnă, la Coresi, vă propunem un joc al generozității. Vă invităm să fim cu toții Spiridușii de nădejde ai lui Moș Crăciun și să dăruim împreună bucurii copiilor nevoiași. Ne vom bucura împreună de darurile oferite, vom zâmbi și vom petrece zile magice.  Astfel, în perioada 30 noiembrie – 15 decembrie, studioul Radio Coresi devine Fabrica lui Moș Crăciun în care spiridușii săi vor primi, din partea vizitatorilor Coresi Shopping Resort, cadourile pentru cei mai cuminți 400 de copii beneficiari ai serviciilor Fundației Bucuria Darului”, precizează echipa Coresi. 

Așadar, cei care vor să dăruiască, sunt așteptați în perioada 30 noiembrie – 15 decembrie, la studioul Radio Coresi (intrarea food court – Starbucks) cu un produs dulce, o carte de citit/colorat și un produs de îngrijire personală. Cei care vor colecta cadourile sunt copiii de la Cercetașii României - Centrul Local Orizont Brașov. 

În plus, ca răsplată pentru implicarea în campanie, primii 400 de clienți vor primi un premiu. După încheierea perioadei de colectare, produsele donate vor fi sortate și livrate către copii cu ajutorul partenerilor comunitari, în perioada 16 – 22 decembrie.

Mai multe detalii pot fi accesate pe site-ul spiridusidenadejde.ro. 

Totodată, pe 5 decembrie, Moș Nicolae va aduce cadouri în ghetuțele copiilor care și le vor curăța și așeza în zona Ludoteca, mai transmit reprezentanții echipei Coresi. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.