ACTUALITATE 26 aprilie 2017

Spărgător de mașini, prins după o urmărire ca în filme de un jandarm aflat în timpul liber

de Iulia Drăghici - Taraș | 1328 vizualizări

Un subofițer din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Covasna aflat în timpul liber a prins marți noaptea, după o urmărire de pe strada 1 Decembrie 1918 până pe strada Morii din Sfântu Gheorghe, un bărbat care a spart geamul unui taxi staționat și după ce a sustras un obiect din mașină a luat-o la fugă.

„În acel moment, jandarmul a început să-l urmărească pe acel bărbat, reușind să-l imobilizeze pe strada Morii. Între timp, subofițerul a cerut sprijin prin intermediul Dispeceratului Inspectoratului de Jandarmi Județean Covasna, iar la scurt timp un echipaj de jandarmi a ajuns la faţa locului şi l-a identificat pe bărbatul prins, stabilindu-se că acesta avea domiciliul în municipiul Braşov şi era cunoscut cu antecedente penale.

Bărbatului i-a fost întocmit un proces verbal în care au fost descrise împrejurările săvârşirii faptei, a fost condus la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Covasna şi predat în vederea continuării cercetărilor”, arată un comunicat de presă transmis de Jandarmerie.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.