ACTUALITATE 22 decembrie 2017

Soț ucis cu toporul chiar de către soția sa

de Iulia Drăghici - Taraș | 2180 vizualizări

Crima a avut loc în localitatea covăsneană Valea Crișului 

O crimă tulburătoare a avut loc în Valea Crișului. Un cadavru în stare avansată de descompunere, care prezenta urme de violență, a fost găsit într-o casă din localitate,luni, 18 decembrie. 

„Luni, 18 decembrie 2017, în jurul orei 12:00, un bărbat a sesizat prin 112 faptul că l-a găsit pe tatăl său decedat în locuință.

La fața locului s-a deplasat o echipă de cercetare, condusă de un procuror criminalist, care a stabilit că moartea bărbatului de 68 de ani a fost una violentă, cadavrul aflat în locuință fiind în stare avansată de descompunere.

Din cercetările efectuate până la acest moment s-a stabilit că soția victimei, pe fondul neînțelegerilor în familie și a actelor de violență exercitate în repetate rânduri asupra ei, i-ar fi aplicat bărbatului două lovituri cu un topor în zona capului, în urma acestora survenind și decesul.

Cadavrul a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei, iar cercetările în cauză au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Covasna, pentru competentă soluționare”, arată un comunicat de presă al IP Covasna.

„Violența domestică nu este un subiect de neglijat. Sesizați autoritățile în cazul în care sunteți victimă sau aveți cunoștință despre un caz de violență domestică.

Polițiștii atrag atenția! Sesizați autoritățile în cazul în care sunteți victima violenței domestice, ori aveți cunoștință despre o persoană care este victima violenței domestice.

Legislația în vigoare oferă victimelor posibilitatea de a obține un ordin de protecție, iar nerespectarea obligațiilor impuse prin acesta constituie infracțiune. În astfel de cazuri, pentru protejarea vieții și integrității corporale a victimei violenței domestice, instanța poate obliga agresorul să părăsească locuința comună și să păstreze o anumită distanță față de victimă, locuința acesteia sau locul de muncă”, mai transmite Poliția.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.