ACTUALITATE 4 iunie 2024

Șofer prins la Sfântu Gheorghe cu permis de conducere fals

de Daniela Luca | 1241 vizualizări

Polițiștii Serviciului Rutier, în timp ce efectuau activități de monitorizare și control trafic, în dimineața zilei de luni, 3 iunie, au oprit o mașină care circula pe strada Kriza János din Sfântu Gheorghe. Bărbatul care se afla la volan le-a prezentat un permis de conducere care s-a dovedit a fi fals.

Șoferul a fost oprit în trafic în jurul orei 05:45.

„La solicitarea polițiștilor de a prezenta actele personale, bărbatul de 34 de ani care conducea autoturismul a prezentat un permis eliberat de autoritățile ucrainene. Întrucât existau suspiciuni privind autenticitatea documentului, polițiștii au extins verificările rezultând că bărbatul nu a urmat cursurile teoretice și practice ale unei școli auto pentru pregătirea în vederea obținerii permisului de conducere și nu a susținut niciun examen în acest sens”, transmite IPJ Covasna.

Polițiștii au întocmit dosar penal, iar cercetările vor fi continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.