ACTUALITATE 12 martie 2019

Șofer băut, rănit ușor după ce a fost lovit de tren

de Iulia Drăghici - Taraș | 671 vizualizări

Un bărbat în vârstă de 32 de ani a fost rănit ușor sâmbătă după ce a fost lovit de o garnitură de tren. Evenimentul a avut loc la trecerea la nivel de calea ferată situată pe DC 34, spre localitatea Lunca Ozunului. Polițiștii sosiți la fața locului au constatat că bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Sâmbătă dimineață un bărbat de 32 de ani a fost rănit ușor după ce autoturismul pe care îl conducea a fost lovit de o garnitură de tren. Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit că bărbatul, care avea și o alcoolemie de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, nu a respectat regulile privind trecerea la nivel cu calea ferată situată pe DC 34, spre localitatea Lunca Ozunului”, informează IPJ Covasna.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc evenimentul.

Oamenii legii le recomandă în continuare cetățenilor, să manifeste prudență atunci când se află în trafic și să circule cu respectarea regulilor de circulație. „Asigurați-vă temeinic la trecerile la nivel cu calea ferată, dar și în zona intersecțiilor”, transmit polițiștii covăsneni.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.