ACTUALITATE 10 noiembrie 2016

Situaţia lucrărilor de pe străzile din Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 734 vizualizări

Lucrările de modernizare a celor mai importante străzi din oraş sunt în derulare, spune primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Árpád. Acesta a declarat joi, 10 noiembrie, într-o conferință de presă, că pe strada Lăcrămioarei se pregăteşte montarea bordurilor, iar pe Kós Károly în zilele acestea se finalizează lucrările la reţeaua de gaze. Mai mult, autorităţile spun că se pregătesc să lucreze şi la fundaţia străzii Înfrăţirii, după ce aici s-au încheiat lucrările la canalizarea pluvială.

„Pe strada Lăcrămioarei au fost finalizate lucrările în ceea ce priveşte stratul stabilizator şi au fost finalizate şi lucrările de punere a balastului pe porţiunea de la Lidl până la strada Daliei. În acest moment este în curs de execuţie porţiunea de pe Daliei până la Penny. Ieri am fost şi am făcut o vizită la strada respectivă şi am văzut că deja au fost transportate şi bordurile, deci începe şi montarea bordurilor pe strada Lăcrămioarei. Pe strada Kós Károly s-au finalizat lucrările în ceea ce priveşte punerea în funcţiune a noii reţele de gaze, au fost eliberate de gaze reţelele vechi şi s-a început demontarea acestora, lucru care se va finaliza azi sau cel târziu mâine, urmând să se continue cu celelalte lucrări. Pe strada Înfrăţirii au fost finalizate lucrările de canalizare pluvială şi dacă vom avea o zi, două fără ploi, vor începe lucrările la fundaţia străzii, deci practic vom scăpa de noroi şi pe această stradă”, a declarat primarul Antal Árpád.

Mai mult, în cadrul aceleiaşi conferinţe, primarul a mai precizat că la Chilieni au demarat lucrările de construcţie a unei case mortuare.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
2andrea, 13 noiembrie 2016
Acum cateva saptamani se spunea ca incepe asfaltarea "saptamana viitoare". Am citit eu stramb sau care saptamana viiyoare ca au trecut vreo 2-3 (str lacramioarei)
stelian, 11 noiembrie 2016
Am facut si eu o "vizita" si am constatat ca totul e un mare VACS! Eu am auzit ca aceste "lucraturi" vor fi terminate in 2018, cu ocazia centenarului Unirii, asa am auzit, asa spun, s-aveti spor!
ARDELEANU, 11 noiembrie 2016
Totul este in grafic vor fi gata cel tarziu pe 7 decembrie alegatorii trebuie sa nu uite cine are grija de ei si sa voteze in numar cat mai mare, dupa alegeri urmeaza majorari de taxe si impozite citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.