ACTUALITATE 18 ianuarie 2010

Sinucigaş „ghinionist“

de Covasna Media | 319 vizualizări
Încercând să­-şi ia viaţa, un bărbat din Sfântu­-Gheorghe a sărit în faţa trenului şi a scăpat doar cu capul spart şi două coaste rupte 18ian2010-garaUn bărbat în vârstă de 53 de ani din Sfântu-Gheorghe a încercat joi seara să îşi pună capăt zilelor aruncându-se în faţa trenului, dar a scăpat numai cu capul spart şi două coaste rupte. Incidentul a avut loc în Gara din Sfântu-Gheorghe, la intrarea în staţie. Bărbatul s-a aruncat în faţa trenului accelerat Siculeni – Braşov, dar a ieşit singur de sub locomotivă şi a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean.

Încercând să­-şi ia viaţa, un bărbat din Sfântu­-Gheorghe a sărit în faţa trenului şi a scăpat doar cu capul spart şi două coaste rupte

18ian2010-garaUn bărbat în vârstă de 53 de ani din Sfântu-Gheorghe a încercat joi seara să îşi pună capăt zilelor aruncându-se în faţa trenului, dar a scăpat numai cu capul spart şi două coaste rupte.

Incidentul a avut loc în Gara din Sfântu-Gheorghe, la intrarea în staţie. Bărbatul s-a aruncat în faţa trenului accelerat Siculeni – Braşov, dar a ieşit singur de sub locomotivă şi a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean.

Aici, medicii au constatat că în urma impactului bărbatul s-a ales cu un traumatism cranio cerebral închis, câteva zgârieturi pe faţă şi două coaste rupte, fiind în afara oricărui pericol.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Covasna (IJP), în urma cercetărilor poliţiştii au stabilit că bărbatul se numeşte J. Valentin şi este din municipiu. El le-a declarat oamenilor legii că a încercat să îşi ia viaţa din cauza unor probleme în familie. De asemenea, la el a mai fost găsit şi un cuţit cu lama de aproximativ 10 cm, pe care susţine că intenţiona să-l folosească tot pentru a-şi pune capăt zilelor. Bărbatul se află acum internat în spital.

Ca să se răzbune, a dat foc unei maşini

Tot joi seara, la Târgu-Secuiesc, un bărbat în vârstă de 39 de ani a dat foc unei maşini şi i-a înţepat roţile cu o surubelniţă, fiind acum cercetat de poliţişti.

Potrivit IJP, maşina era parcată pe strada Libertăţii şi era a unui bărbat din Turia, cu care „incendiatorul” avea unele răfuieli mai vechi. C. Csaba a deschis maşina cu chei potrivite, a dat foc cu un chibrit scaunului şoferului, după care cu o şurubelniţă a înţepat roţile din faţă.

Din fericire, un trecător a văzut focul şi a chemat pompierii, astfel că focul a fost stins repede, înainte ca flăcările să apuce să se extindă.

Pagubele se ridică la cca 200 de lei, iar făptaşul s-a ales cu dosar penal pentru distrugere.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Târgu Secuiesc.

Ana Sidon

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.