ACTUALITATE 17 februarie 2014

Simpozion Pro Natura la Palatul Copiilor [FOTO]

de Covasna Media | 120 vizualizări

Palatul Copiilor din Sf. Gheorghe a organizat sâmbătă simpozionul Pro Natura inclus în CAER 2014 cu tematica „Pasărea Prigorie”, dat fiind faptul că anul 2013 a fost anul prigoriei, iar copiii participanți au primit tematica în februarie 2013 și au avut la dispoziție un an de zile ca să pregătească lucrarea și prezentarea powerpoint.

Deși a fost foarte greu să fotografieze aceste păsări, copiii au realizat lucrări foarte interesante. Totodată a fost vizionat un film realizat de Camera Club Siculorum despre prigorie și a fost lansată tematica proiectului pentru anul 2015 și anume „Plantele ocrotite pe raza județului Covasna și judeţelor limitrofe”. Mulțumim copiilor, inspectorilor de specialitate Farkas István și Zagoni Imola pentru prezența lor la acest simpozion. Insp. Zagoni Imola a prezentat cu ajutorul copiilor o lucrare fiind și premiantul simpozionului – și a prof. Rabocskai László un specialist în domeniul respectiv și nu în ultimul rând prof. Gaal Zsuzsa specialist-biolog.

Odată cu lansarea tematicii copiii au vizitat expoziția din parcul central tot cu tematica Prigoria – pasărea anului 2013.

Kerekes Jenő, director Palatul Copiilor Sfântu Gheorghe

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.