ACTUALITATE 3 octombrie 2011

Siguranţa rutieră

de Covasna Media | 51 vizualizări

În cadrul Săptămânii Prevenirii Criminalităţii, ziua de vineri a fost dedicată promovării siguranţei rutiere pe arterele judeţului.

Pe lângă activităţile clasice de informare a populaţiei pe această temă, prin organizarea de întâlniri cu grupuri-ţintă, în organizarea Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, a Serviciului Rutier şi cu sprijinul Asociaţiei „A-Car”, a fost organizată o activitate inedită menită să atragă atenţia participanţilor la trafic asupra necesităţii respectării regulilor elementare de circulaţie.

Cinci voluntari inimoşi şi foarte activi au fost „înarmaţi” cu pancarte conţinând mesaje preventive, la intersecţia Drumurilor Naţionale 11 şi 12, cel mai important nod rutier de pe raza judeţului Covasna, locaţie care a asigurat transmiterea mesajelor către un număr ridicat de participanţi la trafic.

Ineditul activităţii a reuşit să atragă atenţia şoferilor, unii dintre aceştia oprind chiar să aplaude.

Nu a fost uitată nici componenta de informare preventivă a participanţilor la trafic, în cele 2 ore de derulare a acţiunii fiind distribuite şoferilor opriţi sute de pliante, însoţite de recomandări preventive.

Scopul acţiunii a fost atins, aceasta urmând a fi periodic repetată şi pe alte artere rutiere.

Biroul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Dylan Flores a venit la Sepsi OSK

Acum 3 ore, 55 minute

Concert Mozart

Acum 4 ore, 40 minute

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.