ACTUALITATE 15 martie 2019

#șîeu: Și antreprenorii întorsureni vor autostrăzi

de Iulia Drăghici - Taraș | 1327 vizualizări

Mai mulți antreprenori din Întorsura Buzăului s-au alăturat campaniei „România vrea autostrăzi!”, prin inițiativa de protest #șîeu și au anunțat că vor închide activitatea vineri, 15 martie, timp de 15 minute începând cu ora 15:00.

Printre unitățile care vor suspenda astfel activitatea în semn de protest se numără un cunoscut lanț local de magazine alimentare, dar și alte firme de bricolaj.

„Protestăm pentru că vrem și noi autostrăzi, străzi, infrastructură în condițiile în care impozite plătim destule”, a spus, pentru OBSERVATORUL DE COVASNA, unul dintre antreprenorii întorsureni care s-au alăturat vineri inițiativei #șîeu.

Acțiunea a pornit de la omul de afaceri sucevean, Ștefan Mandachi, deținătorul unui lanț de magazine de tip fast-food. La începutul lunii martie, acesta a inaugurat primul metru de autostradă construit în Moldova, moment în care a și lansat invitația la ineditul protest.

Au răspuns pozitiv companii, chiar și multinaționale, funcționari publici, primari, președinți de Consilii Județene, profesori, echipe sportive, personalități, sindicate sau persoane fizice din toată țara, iar vineri chiar și președintele României, Klaus Iohannis și-a declarat public susținerea inițiativei.  

„În legătură cu protestul care se desfășoară azi, la ora 15.00, un protest pentru autostrăzi, vreau să știe protestatarii că sunt alături de ei #șîeu”, a spus șeful statului la finalul unei declarații de presă pe tema bugetului pe 2019, potrivit Digi24.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.