ACTUALITATE 17 decembrie 2018

Sfârșit de săptămână cu incendii, la Araci și Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 547 vizualizări
Incendiu strada Ceferiștilor
Incendiu strada Ceferiștilor

Pompierii din Sfântu Gheorghe au avut la sfârșit de săptămână intervenții în două localități covăsnene: Araci, respectiv reședința de județ. În primul caz, cauza probabilă a producerii incendiului a fost un foc deschis în spațiu închis. În a doua situație, în care exista pericol de extindere în apropiere la o casă și un atelier, cauza probabilă a izbucnirii focului a fost depozitarea cenușii și a jarului nestins în apropierea materialelor combustibile.

O casă din Araci a fost cuprinsă de flăcări vineri seara. Incendiul nu a produs victime, însă a făcut pagube. Au ars 4 mp din tavanul din lemn, materiale textile, un frigider, mobilier bucătărie, o canapea, un radiocasetofon. Cauza probabilă a producerii incendiului din Araci a fost un foc deschis în spațiu închis, arată ancheta ISU Covasna.  

La fața locului au intervenit două autospeciale de pompieri din cadrul detașamentului Sfântu Gheorghe al ISU Covasna, dar și forțe și mijloace din cadrul ISU Brașov: o autospecială destinată stingerii incendiilor din cadrul pichetului de pompieri Bod și o ambulanță SMURD din cadru punctului de lucru Feldioara.

Pompierii din cadrul Detașamentului Sfântu Gheorghe au intervenit și sâmbătă, 15 decembrie, la un incendiu produs într-o gospodărie de pe strada Ceferiștilor din reședința de județ.

La sosirea echipajelor ardeau diverse materiale lemnoase, iar flăcările amenințau să se extindă la o casă și un atelier din apropiere.

Intervenția promptă a pompierilor a dus la stingerea incendiului și la salvarea construcțiilor din gospodărie.

Cauza probabilă a incendiului o reprezintă depozitarea cenușii și a jarului nestins în apropierea materialelor combustibile.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.