ACTUALITATE 28 mai 2021

Sfântu Gheorghe: schimbări ale regulilor de trafic pe strada Lunca Oltului!

de Iulia Drăghici - Taraș | 31314 vizualizări

Începând de luni, 31 mai, intră în vigoare noi reguli de trafic pe strada Lunca Oltului din Sfântu Gheorghe, menite să reducă numărul de accidente şi să crească gradul de siguranţă al participanţilor la trafic.

Astfel, va fi interzis virajul la stânga dinspre strada Lunca Oltului spre strada Oltului, după Piscină. Şoferii vor trebui să meargă până la sensul giratoriu de la centrul comercial de unde se vor putea întoarce pentru a vira pe strada Oltului.

De asemenea, pe sensul de intrare în oraş dinspre Miercurea Ciuc, va fi marcată linie continuă între Sala Olympia Fitness şi intersecţia cu strada Kökényes, fiind interzis virajul la stânga către unităţile comerciale cuprinse între magazinele Depo şi Demeter LKL. Şoferii vor trebui să meargă până la sensul giratoriu de la centrul comercial de unde se vor putea întoarce pentru a intra la aceste magazine.

În acelaşi timp, având în vedere că a fost amplasată o nouă trecere de pietoni odată cu construirea centrului comercial, trecerea de pietoni de la intersecţia străzilor Lunca Oltului şi Kökényes se desfiinţează.

Sursa: Primăria Sfântu Gheorghe. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.