ACTUALITATE 29 octombrie 2021

Sfântu Gheorghe: restricții de circulație între 29 octombrie și 1 noiembrie

de Iulia Drăghici - Taraș | 2129 vizualizări

Circulație cu sens unic pe strada Voican și pe strada Cetății

Pentru a evita aglomerația cu ocazia Zilei Morților, în perioada 29 octombrie – 1 noiembrie, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, ca și în anii precedenți, va dispune circulația pe un singur sens pe strada Cetăţii către cimitire. Astfel, în aceste zile, intrarea superioară a cimitirului Bisericii Reformate și a cimitirului comun va fi accesibilă dinspre strada Cetății, iar pentru coborâre se va folosi strada Voican. 

Municipalitatea le atrage atenția vizitatorilor cimitirului să nu parcheze pe străzile Cetății și Voican în perioada menționată mai sus, pentru a facilita circulația autoturismelor. Traficul va fi dirijat cu ajutorul Poliției Locale și celei Județene.

În perioada 29 octombrie – 1 noiembrie, vizitatorii cimitirului își vor putea lăsa mașinile în parcarea împrejmuită a poligonului de tir din apropiere.

Restricțiile epidemiologice se aplică pe întreaga durată a vizitei în cimitir: distanțarea corespunzătoare între persoane și purtarea măștilor de protecție sunt obligatorii. Oricine poate intra în cimitir, indiferent dacă are sau nu un certificat verde.

Sursa: Primăria Sfântu Gheorghe. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.