ACTUALITATE 7 iunie 2017

Sfântu Gheorghe, orașul sportului în acest weekend

de Iulia Drăghici - Taraș | 592 vizualizări

Sportul va pune stăpânire pe orașul Sfântu Gheorghe în perioada următoare pentru că din 8 până în 11 iunie aici se vor derula Zilele Sportive, unul dintre cele mai mari evenimente sportive de masă din țară.

Cifrele oficiale arată că pentru acest eveniment sunt pregătite un număr record de programe sportive, peste 100, din circa 65 de sporturi diferite și sunt așteptate să participe peste 3.000 de persoane. În plus, toate aceste activități sunt coordonate de aproape 50 de asociații sportive și circa 50 de voluntari.

„Ideea este ca fiecare locuitor al orașului Sfântu Gheorghe, de la copii până la cei mai în vârstă, să conștientizeze că mișcarea face întotdeauna bine și că este foarte importantă. Noi ne dorim să ni se alăture cât mai multe persoane la Zilele Sportive, un eveniment devenit deja tradiție în orașul nostru”, a declarat pentru „Observatorul de Covasna”, coordonatorul evenimentului, Nemes Áron.

Potrivit programului publicat pe site-ul oficial al evenimentului, www.sportnapok.ro, deschiderea Zilelor Sportive ediția a XI-a va avea loc la Stadionul municipal joi, 8 iunie, de la ora 16:30, cu Ștafeta Culorilor Olimpice.

Vineri, sâmbătă și duminică activitățile vor continua într-un ritm alert la diverse locații din oraș. De menționat este că sâmbătă de la ora 21:00 va avea loc concertul LAVMASIN, iar duminică este Ziua de sport a Familiilor.

Festivitatea de încheiere a Zilelor Sportive 2017 va avea loc duminică, de la ora 16:00 la Stadion și va fi marcată de o lansare de baloane.

Teme articol: SPORT zilele sportului
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.