ACTUALITATE 28 septembrie 2021

Sfântu Gheorghe: nouă regulă privind oprirea mașinii pe strada Kós Károly la orele de vârf

de Iulia Drăghici - Taraș | 4977 vizualizări

Autoritățile au impus o nouă regulă de oprire a autoturismelor pe strada Kós Károly în timpul orelor de vârf din cauza ambuteiajelor care se produc în zonă, anunță IPJ Covasna. Astfel, pe sectorul de drum cuprins între intersecția cu strada Andrei Șaguna și strada Țigaretei se interzice oprirea mașinilor în intervalul orar 07:00-09:00 și 15:00-17:00. Măsura este deocamdată de probă.  

Vă informăm asupra faptului că, în urma unor sesizări formulate de către unii participanți la traficul rutier cu privire la producerea de ambuteiaje la orele de trafic intens pe strada Kós Károly din mun. Sf. Gheorghe, în special pe sectorul de drum cuprins între intersecția cu strada Andrei Șaguna și strada Țigaretei, Biroul Rutier din cadrul Poliției municipiului Sfântu Gheorghe împreună cu administratorul drumului public, au adoptat ca și măsură interzicerea opririi autovehiculelor pe acest segment de drum, în intervalul orar 07:00-09:00 și 15:00-17:00.

Drept urmare, imediat după trecerea pentru pietoni situată în proximitatea intersecției  cu strada Andrei Șaguna,  pe partea dreaptă a sensului de mers (centru - strada Dózsa György), a fost montat indicatorul rutier cu semnificația „Oprirea interzisă”, însoțit de panoul adițional ce indică perioada de timp restricționată. 

Pe această cale, polițiștii rutieri solicită înțelegere din partea participanților la trafic cu privire la respectarea acestei măsuri instituită pe sectorul de drum respectiv.

Măsura are caracter temporar, în vederea verificării utilității acesteia”, este anunțul IPJ Covasna. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.