ACTUALITATE 15 noiembrie 2018

Sfântu Gheorghe, împodobit de 1 Decembrie măcar cât anul trecut

de Iulia Drăghici - Taraș | 683 vizualizări

Sfântu Gheorghe va fi împodobit cu însemnele naționale de 1 Decembrie, cel puțin la fel cât a fost și anul trecut, a declarat miercuri, într-o conferință de presă, primarul Antal Árpád. Subiectul a fost abordat în contextul în care voci din spațiul public acuză autoritățile locale că din punct de vedere al decorațiunilor, Ziua Națională a României nu este niciodată atât de vizibilă cât este sărbătoarea din 15 Martie, de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni.

 „Eu cred că și în anii precedenți Sfântu Gheorghe a fost împodobit în mod extrem de corect cu steaguri roșu, galben și albastru și minimum același lucru se va întâmpla și în acest an. Niciodată nu am stat să punem pe cântar, nu știu dacă se măsoară în metri sau în kilograme steagurile pe 15 martie, respectiv pe 1 decembrie. Eu vă pot asigura că pe 1 Decembrie Sfântu Gheorghe va fi împodobit. Dar a fost și în anii precedenți. Toate acele minciuni care au apărut în presa centrală că pe 1 Decembrie nu e niciun steag la Sfântu Gheorghe, iar pe 15 martie sunt, astea sunt minciuni și aberații á la București”,  a declarat Antal Árpád.

Acesta a mai precizat că cel mai probabil de 1 Decembrie va fi la Sfântu Gheorghe, însă că nu știe dacă va lua sau nu parte la ceremoniile de Ziua Națională din An Centenar.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.