ACTUALITATE 30 mai 2022

Sfântu Gheorghe: femeie blocată în locuință, transportată la spital

de Iulia Drăghici - Taraș | 4579 vizualizări

O intervenție a pompierilor de la ISU Covasna, care a implicat o deblocare de ușă a unei locuințe dintr-un bloc din centrul municipiului Sfântu Gheorghe, a avut loc luni în jurul orei 11:30. O femeie în vârstă de 77 de ani a fost transportată la spital în stare stabilă.

Apelul la 112 a fost făcut de un vecin, care a auzit strigătele de ajutor ale victimei, ne-a spus directorul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Covasna, Cristian Cimpoi.

De la ISU Covasna, la fața locului au fost prezenți cinci subofițeri de la Detașamentul de pompieri Sfântu Gheorghe, care au încadrat o autospecială de stingere și autoscara mecanică.

Ușa apartamentului era încuiată, iar persoana din interior striga după ajutor. Ulterior ușa apartamentului a fost deschisă cu o cheie de rezervă aflată la un vecin. Persoana de sex feminin a fost preluată de echipajul SAJ”, ne-a informat și ISU Covasna.

Imediat după ce pompierii au descuiat ușa, echipajul de la SAJ a acordat primul ajutor femeii, care era în stare stabilă, dar confuză. Aceasta a fost transportată la Spitalul Județean pentru investigații suplimentare, ne-a mai spus directorul SAJ Covasna.  

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.