ACTUALITATE 6 februarie 2017

Sfântu Gheorghe devine în această săptămână capitala baschetului românesc

de Iulia Drăghici - Taraș | 1474 vizualizări

„Ne simţim pregătiţi”, spune Zoran Mikes, antrenorul Sepsi SIC

Cupa României la baschet feminin şi Gala All Star Game, care se vor desfăşura în perioada 8 – 12 februarie, aduc la Sfântu Gheorghe cele mai bune echipe din ţară. Antrenorul echipei gazdă Sepsi SIC, Zoran Mikes, spune că echipa e pregătită pentru a obţine rezultate foarte bune şi invită toţi suporterii să îi susţină la evenimentele care transformă reşedinţa de judeţ a Covasnei în capitala baschetului.

„Cred că este foarte bine că putem să organizăm acest eveniment important aici, la Sfântu Gheorghe, unul dintre cele mai importante evenimentele de baschet de anul acesta. Oamenii vor avea ocazia să vadă aici, la un loc, cele mai bune echipe şi cei mai buni jucători din ligă. De cealaltă parte, mă simt foarte încrezător. Anul acesta este puţin diferit faţă de anii trecuţi. Echipa este închegată pentru că jucăm împreună de trei ani. (...) Credem că prezenţa suporterilor noştri va fi numeroasă şi din această cauză credem că vom fi supuşi unei presiuni şi mai mari, dar ne simţim pregătiţi. Cu această ocazie chiar vreau să invit suporterii la meciuri. Datorită lor ne-am dorit să aducem Final Eightul aici”, a declarat antrenorul Sepsi SIC în cadrul unei conferinţe de presă.

Primele meciuri vor avea loc miercuri, de la orele 17 şi 20, când vor juca CSM Târgovişte cu CSM Satu Mare, respectiv Sepsi SIC Sfântu Gheorghe cu CS Universitatea Cluj Napoca. Joi, de la aceleaşi ore, se vor confrunta echipele Olimpia CSU Braşov cu Phoenix Galaţi şi Sirius Târgu Mureş cu Teleorman Alexandria.

Semifinalele şi finala competiţiei vor avea loc în 10 şi 11 februarie, aceasta din urmă fiind transmisă în direct sâmbătă, de la ora 16,45 pe Digi Sport. All Star Game-ul este programat duminică, de la ora 17,00, în Sala Sporturilor din Sfântu Gheorghe, unde se vor desfăşura, de altfel, toate meciurile.

Municipiul Sfântu Gheorghe a mai găzduit în anul 2015 Final 4-ul Cupei României, precum şi Gala All Star.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Livius, 7 februarie 2017
Bine ca avem arena cu 3000 de locuri gata din noiembrie avem unde sa mergem. Doar ca la anu'
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.