ACTUALITATE 19 decembrie 2020

Sfântu Gheorghe: cutie a unui contor de gaze, avariată de un autoturism

de Iulia Drăghici - Taraș | 1296 vizualizări

Circulația a fost oprită pe strada Berzei pentru a se remedia problema

Circulația a fost oprită sâmbătă după-masa pe strada Berzei din municipiul Sfântu Gheorghe după ce o cutie care conținea un contor de gaze a fost avariată de un autoturism. Mașina era condusă de un tânăr în vârstă de 23 de ani. Din fericire, în urma evenimentului nu au fost victime.

Azi în jurul orei 14 polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Sfântu Gheorghe au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier pe strada Berzei din municipiu.

La fața locului polițiștii au constatat că un tânăr de 23 de ani în momentul în care s-a pus în mișcare la volanul unui autoturism a atins o cutie conținând un contor de gaze.

Circulația în zonă a fost oprită, la fața locului împreună cu polițiști s-au deplasat pompieri din cadrul ISU Covasna care au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor precum și reprezentanții companiei de furnizare gaze care au oprit alimentarea cu gaze.

În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ”, se arată în comunicatul de presă transmis sâmbătă de IPJ Covasna.

Între timp, circulația s-a reluat în zonă în condiții normale, iar stricăciunea a fost remediată. 

Sursa foto: Google Maps. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.