ACTUALITATE 20 decembrie 2016

Sfântu Gheorghe are două patinoare mobile

de Iulia Drăghici - Taraș | 2117 vizualizări

Care este programul de sărbători pentru patinoare, schi, Spa și înot

Al doilea patinoar mobil din Sfântu Gheorghe s-a deschis marți, 20 decembrie, pe strada Vânătorilor. Preţurile sunt aceleaşi ca la patinoarul mobil din Piaţa Centrală, 7 lei pentru adulți și 5 lei pentru copii, dar programul de funcţionare este diferit. Acesta poate fi consultat pe site-ul www.rekreativ.club.

Programul de sărbători

„Avem patru facilități pentru petrecerea timpului liber în sezonul rece: în Șugaș Băi se poate schia, și se poate relaxa în centrul Spa, iar în Sfântu Gheorghe așteptăm vizitatorii la baza de înot și la patinoarele mobile”, informează reprezentanţii Sepsi ReKreativ.

În ceea ce priveşte programul de sărbători, asociaţia anunţă că pe 25 decembrie şi pe 1 ianuarie toate facilităţile vor fi închise. „26 decembrie și 2 ianuarie cad în zile de Luni, când Spa-ul și baza de înot sunt închise. Patinoarele și pârtiile de schi for funcționa cu program normal”, arată aceeaşi sursă.

Sursă foto: www.rekreativ.club. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
ANNA, 26 decembrie 2016
Sf,gheorghe are doi patinoare de acea tineri sunt asa de arierati.Sunt faschistoi sinationalist.CHIAR dacä sunt näscut din Asia din strämosi lor sunt incabil sä realiseze viata.Conducätori citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.