ACTUALITATE 24 iunie 2021

Sfântu Gheorghe: agresat fizic în timp ce ducea gunoiul

de Iulia Drăghici - Taraș | 4855 vizualizări

După mai bine de o săptămână, oamenii legii au reținut un bărbat cercetat acum pentru lovire și alte violențe

Un bărbat în vârstă de 31 de ani a fost reținut joi pentru 24 de ore de polițiștii din Sfântu Gheorghe și este cercetat într-un caz de agresiune, sesizat săptămâna trecută. Victima este un alt bărbat, care ieșise noaptea să ducă gunoiul.

La data de 15.06.2021, în jurul orei 22:30, Poliția Municipiului Sfântu Gheorghe a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că un bărbat a fost agresat fizic de către o persoană necunoscută de sex masculin, în municipiul Sf. Gheorghe.

Polițiștii au identificat persoana vătămată, care a relatat că în seara zilei de 15.06.2021, în jurul orei 22:00, a coborât să ducă gunoiul la ghenă, moment în care o persoană de sex masculin, pe care nu o cunoaştea, l-a agresat fizic.

În baza sesizării, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe și au desfășurat o serie de activități specifice în vederea identificării autorului. Astfel a fost identificat un bărbat de 31 de ani din municipiul Sf. Gheorghe, bănuit de săvârșirea agresiunii, iar în data de 24.06.2021, față de acesta s-a dispus luarea măsurii reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat organelor judiciare competente pentru luarea măsurilor legale”, se arată într-un comunicat de presă trimis de IPJ Covasna.

Trebuie precizat și că reținerea pentru o perioadă de 24 de ore este o măsură preventivă reglementată de Codul de Procedură penală și nu poate înfrânge principiul prezumpției de nevinovăție.

Cu aproape două săptămâni în urmă, alți doi bărbați, de 39, respectiv 43 de ani au fost reținuți tot pentru 24 de ore pentru lovire și alte violențe, dar și pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere, după ce au provocat scandaluri într-o benzinărie și într-un restaurant din Sfântu Gheorghe.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.