ACTUALITATE 29 martie 2017

Sfântu Gheorghe a înflorit; peste 220 de mii de flori, plantate în oraş

de Iulia Drăghici - Taraș | 865 vizualizări

Serviciul local de Gospodărire a Domeniului Public a plantat deja în această primăvară circa 220 mii de flori, anunţă Primăria Sfântu Gheorghe, care mai precizează că în curând și mușcatele roșii vor fi readuse în suporturile de flori de pe stâlpii din centrul oraşului.

Cu această ocazie, autorităţile locale ţin să le transmită locuitorilor oraşului că plantarea florilor în zonele verzi, parcuri şi pe insulele trotuarelor trebuie reluată de mai multe ori pe an, lucru care presupune investiţii suplimentare, pentru că plantele sunt distruse de şoferi sau pietoni.

plantare flori Sfantu_vargyasi (1)„Din păcate replantarea florilor plantate la începutul primăverii este necesară, deoarece multe dintre aceste flori au dispărut, fie din cauza faptului că șoferii de autovehicule nu sunt destul de atenți și calcă pe strat, fie că le strivesc pietonii. Datorită faptului că nu avem grijă de aceste flori, se întâmplă să fie necesară replantarea acestora chiar și de două-trei ori, iar modelele florale din care nu mai avem să fie înlocuite cu altele, ceea ce duce la destrămarea unității decorațiunilor florale. Doar până în momentul de față, colegii Serviciului local de Gospodărire al Domeniului Public au plantat circa 200-220 mii de flori, tocmai din acest motiv, municipalitatea atrage atenția și roagă locuitorii, ca din respect față de munca depusă de colegii Serviciului de Gospodărire a Domeniului Public pentru frumusețea orașului nostru, să păstrăm florile plantate și să apreciem priveliștea peisajului plăcut”, arată un comunicat de presă al Primăriei.

plantare flori Sfantu_vargyasi (2)plantare flori Sfantu_vargyasi (3)

 

 

 

 

 

 

Foto: Vargyasi Levente

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.