ACTUALITATE 2 februarie 2022

Serviciile de hair and beauty, disponibile oricând îți dorești - Stailer îți vine în ajutor (P)

de Covasna Media | 1453 vizualizări

Stailer este o aplicație care a venit ca o inovație în ceea ce privește domeniul de hair and beauty. Este soluția care a rezolvat numeroase probleme atât pentru stiliști, cât și pentru clienți, pentru că a devenit puntea de intermediere dintre aceștia. Cei care vor să meargă la un salon de beauty pot găsi mult mai ușor acum lista cu locurile libere de la toate saloanele din oraș, nu doar la cele pe care le frecventează.

Astfel, oricine poate găsi un loc liber la salon în timp util acum și poate beneficia de tratamente faciale, schimbări de look sau de o nouă manichiură, exact atunci când au nevoie. Stailer este acea aplicație gratuită de care vorbește toată lumea și care a devenit foarte repede apreciată în rândul iubitorilor de servicii de înfrumusețare. Poți accesa și tu aplicația pentru a vedea cât de simplu poți realiza o programare.

Search rapid și opțiuni nenumărate

În doar câteva minute poți obține lista cu locurile libere. Tot ce trebuie să faci este să descarci aplicația - din App Store, Google Play sau App Gallery - și să creezi un cont. Poți face asta foarte simplu și prin asocierea contului de Facebook, fără să mai completezi tu toate informațiile personale.

Mai apoi trebuie să selectezi din listă orașul, genul, serviciul, ora și data și aplicația generează rezultatele de care ești interesat. Poți găsi foarte repede ceea ce te interesează, iar astfel și ai mai multe opțiuni dintre care să alegi.

Cauta cel mai apropiat salon

Dacă accesezi aplicatia Stailer vei descoperi și o hartă interactivă. Aceasta te ajută să vezi exact locația salonului la care te-ai programat deja, astfel încât să ajungi direct acolo unde trebuie nu să te învârți în jurul blocului.

Harta te poate ajuta și să identifici un salon care este foarte aproape de locul în care stai. Îl poți alege în funcție de acest criteriu doar că astfel va trebui să te pliezi pe programul stilistului.

Anulare și reprogramare?

Programul din fiecare zi de muncă este foarte aglomerat pentru majoritatea oamenilor și când ajung acasă treburile și sarcinile nu se termină. Motiv pentru care pot apărea situații neprevăzute în programul tău și să nu mai poți ajunge la programarea de la salon.

Astfel, poți foarte ușor să anulezi online programarea, fără ca stilistul să fie încurcat. Acesta este anunțat în timp util și își poate restabili ordinea programărilor sau poate chiar alege alt client să meargă în locul tău.

În același timp te poți reprograma pentru o altă zi sau la altă oră, astfel încât să nu anulezi complet schimbările de care voiai să ai parte. Cert este că Stailer permite să te programezi de oricâte ori ai nevoie, fără să te limiteze din acest punct de vedere.

Servicii de beauty pentru femei și bărbați

Stailer este aplicația care activează în 33 de orașe din țară și continuă să se extindă. Astfel că atât bărbații, cât și femeile pot găsi aici toate serviciile din sfera hair and beauty de care sunt interesați. Poți căuta un loc liber la salon pentru un masaj de relaxare, un tratament facial, o nouă tunsoare sau orice alt serviciu ai nevoie.

Descarcă aplicația și descoperă cum te poate ajuta și cât este de utilă.

Contact:

support@stailer.ro

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.