ACTUALITATE 30 martie 2020

Seria furturilor din locuințe continuă: o casă din Hăghig a fost prădată de hoți

de Iulia Drăghici - Taraș | 3155 vizualizări

Doi bărbați, de 30, respectiv 19 ani, sunt cercetați de polițiștii covăsneni sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Aceștia sunt bănuiți că săptămâna trecută au furat dintr-o casă din Hăghig mai multe echipamente electronice și electrocasnice, bijuterii și o sumă de bani.

Din fericire, bunurile au fost recuperate și restituite proprietarilor. 

La data de 27.03.2020, în jurul orelor 12:00, polițiștii Postului de Poliție Hăghig au fost sesizați cu privire la faptul că în perioada 24 – 27 martie 2020, persoane necunoscute au pătruns prin efracție într-o locuință profitând de faptul imobilul nu este locuit permanent, și au sustras mai multe echipamente electronice și electrocasnice, bijuterii și o sumă de bani.

La data de 28.03.2020, în urma unor activități cu specific polițienesc, au fost identificate două persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii, respectiv un  bărbat de 30 de ani și un tânăr de 19 ani. 

Cu ocazia cercetărilor s-a stabilit că aceștia au sustras bunurile respective și ulterior le-au transportat la locuința unuia dintre ei. Bunurile sustrase au fost recuperate în întregime și restituite persoanei vătămate”, a transmis IPJ Covasna printr-un comunicat de presă.

Polițiștii continuă cercetările sunt sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Zilele trecute, doi tineri, de 15 și 18 ani, au fost prinși de polițiști și sunt cercetați pentru că ar fi pătruns noaptea într-un magazin din Sfântu Gheorghe, de unde au furat mai multe produse alimentare și sticle cu băuturi alcoolice. Un alt caz, petrecut tot în reședința de județ, a vizat un grup de șase persoane, bărbați și femei, care au devastat o casă și au tâlhărit proprietarul. Nu demult și la Sântionlunca a o fost o situație similară, dar, din păcate, aici vinovații încă nu au fost prinși. Polițiștii au deschis un dosar penal și în continuare efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.