ACTUALITATE 27 noiembrie 2016

Sepsi OSK, învinsă în ultima etapă a turului

de Sever Ioan Miu | 441 vizualizări

Sepsi OSK a fost învinsă în meciul disputat sâmbătă, în deplasare, cu CSM Mioveni. Gazdele au înscris prin Stoica și Ayza.

„Am prins o zi mai proastă şi o echipă bine organizată, experimentată. Ocazii au fost, am avut o bară la 1-0, de exemplu. Consider că ne-am bătut, în mare parte, singuri. Am făcut greşeli individuale şi colective. Din ocaziile pe care ni le-am creat nu am reuşit să marcăm”, a spus Valentin Suciu, antrenorul Sepsi OSK, intervievat de Sport Total FM.

„Am jucat destul de bine, dar au fost două greșeli individuale din care am primit două goluri. Când am primit primul gol, după aia am încercat să atacăm în valuri, am reușit să avem o ocazie uriașă prin Ene, care a lovit mingea de la 20 de m (...) dar mingea a lovit bara din stânga. Dacă mergea cu 2-3 centimetri mai spre stânga intra (...) Din păcate am irosit o ocazie uriașă. Apoi, am încercat să schimbăm scorul de la 1-0, din păcate au contraatacat cei din Mioveni și iarăși, după o greșeală individuală, am ajuns la 2-0”, a declarat, pentru Observatorul de Covasna, patronul Sepsi OSK, Diószegi László.

„Deja s-a văzut că am și obosit, a fost ultima etapă, băieții au fost obosiți, dar totuși a fost un meci destul de bun făcut de băieți, au avut dăruire, ceeea ce e cel mai important în momentul de față”, a mai spus patronul echipei covăsnene, adăugând că speră la un alt rezultat pentru meciul din retur disputat săptămâna viitoare cu Brașovul.

Teme articol: fotbal Sepsi infrangere
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.