ACTUALITATE 28 septembrie 2016

„Semimaratonul Sfântu Gheorghe”, aproape de start

de Iulia Drăghici - Taraș | 216 vizualizări

Cercul de alergare Gall Lajos alături de partenerii săi organizează sâmbătă, 1 octombrie, a 14-a ediţie a concursului internaţional de alergare pe şosea „Semimaratonul Sfântu Gheorghe”.

Evenimentul începe la ora 8 în Piaţa Kalvin. Până la ora 9,15 se derulează înscrierea participanţilor. De la 9,15 până la ora 9,30 Trupa IDA va face o demonstraţie de aerobic. La ora 9,30 începe cursa de semimaraton, individual, ştafete, iar de la ora 10 micromaratonul pentru copii. Concursul se încheie la ora 12 cu festivitatea de premiere.semimaraton

Micromaratonul se va desfăşura pe strada Borviz, iar semimaratonul, care începe şi se încheie în Piaţa Kalvin, se va desfăşura pe următorul traseu: str. Podeţului – str. Kossuth Lajos – str. Körősi Csoma Sándor – str. Martinovics Ignác – str. Kossuth Lajos – str. Podeţului – Piaţa Kálvin – str. Borviz – Punct de întoarcere la ultima casa – str. Borviz.

„Concurenţii la semimaratonul individual vor face 6 tururi, iar cei de la ştafete câte 2 tururi fiecare. Concurenţii de la semimaraton vor primi tricouri inscripţionate şi medalie de participare, iar primii pe categoriile de vârstă trofee, iar la open trofee şi premii. Copiii vor primi pachete cu dulciuri şi medalii de participare. Taxa de participare: 30 lei pentru semimaraton şi 5 lei pentru micromaraton”, arată un comunicat de presă.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Primăriei municipiului Sfântu Gheorghe, Consiliului Judeţean Covasna, Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Covasna precum şi al mai multor sponsori locali.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.