ACTUALITATE 17 aprilie 2019

Şeful Direcției Comunitare Sfântu Gheorghe, demis în urma unei anchete disciplinare

de Iulia Drăghici - Taraș | 2190 vizualizări

Direcția Comunitară Sfântu Gheorghe a rămas, începând de miercuri, 17 aprilie, fără director. Tankó Vilmos a fost demis din funcție în urma unei anchete disciplinare, informează Primăria, în subordinea căreia se află instituția.

Conducerea Primăriei Municipiului Sfântu Gheorghe a iniţiat o anchetă disciplinară, în urma mai multor reclamaţii care îl vizau pe directorul Direcţiei Comunitare, Tankó Vilmos.

Concluziile anchetei au relevat faptul că persoana în cauză nu a respectat codul etic al funcţionarului public, nu a utilizat corespunzător bunurile publice şi a avut un comportament care a dus la denigrarea imaginii instituţiei.

Ca urmare a procedurii disciplinare, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe a dispus încetarea începând cu data de 17 aprilie 2019 a raporturilor de serviciu prin destituire din funcţia publică de conducere pe care o deţinea Tankó Vilmos”, arată un comunicat de presă al Primăriei Sfântu Gheorghe.

Contactat telefonic de Observatorul de Covasna, Tankó Vilmos a spus că nu vrea să comenteze situația.

Postul de director al Direcției Comunitare urmează a fi scos la concurs.

„Direcţia de Asistenţă Comunitară” este serviciul public de interes local cu personalitate juridică care funcţionează sub autoritatea Consiliului Local al Municipiului Sfântu Gheorghe. Aceasta îndeplinește mai multe atribuții, printre care și cea de a dezvolta planul de servicii sociale comunitare la nivelul municipiului Sfântu Gheorghe prin implicarea tuturor instituţiilor şi factorilor care lucrează sau pot influenţa asistenţa şi protecţia socială.

(Sursa foto: arhiva Observatorul de Covasna, 2011)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.