ACTUALITATE 6 iunie 2012

Şef nou la IPJ Covasna

de Agerpres | 132 vizualizări

Silviu Stoenescu l-a înlocuit în funcţie pe Ioan Aron, care a devenit director general al Corpului de Control al M.A.I.

Comisarul-şef Silviu Stoenescu a fost desemnat de Ministerul Administraţiei şi Internelor la conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Covasna.

Potrivit unui comunicat de presă al IJP Covasna, comisarul-şef dr. Ioan Aron, care s-a aflat în ultimii doi ani la comanda instituţiei, a preluat, începând cu 1 iunie, funcţia de director general al Corpului de Control al Ministrului Administraţiei şi Internelor.

Locul acestuia la conducerea IJP Covasna a fost luat de Stoenescu Silviu, care a ocupat în ultimii 11 ani funcţia de adjunct al şefului Inspectoratului pe linie de Ordine publică.

Stoenescu, născut în anul 1963 în judeţul Ilfov, a absolvit Şcoala Militară de Ofiţeri Activi a MI, Facultatea de Drept din cadrul Universităţii „Lucian Blaga” Sibiu, cursuri postuniversitare de Genetică Criminalistică sub egida Institutului de Medicină Legală “Mina Minovici”, precum şi cursuri postuniversitare în domeniul Ştiinţelor Penale în cadrul Academiei de Poliţie “A. I. Cuza” din Bucureşti.

Potrivit biografiei postate pe site-ul IJP Covasna, acesta şi-a început cariera profesională în anul 1989 ca ofiţer operativ în cadrul Biroului judiciar al Poliţiei Municipiului Sfântu Gheorghe, apoi, până în anul 2001 când a fost numit adjunct al şefului Inspectoratului, a lucrat ca ofiţer de specialitate în cadrul Serviciului Judiciar şi ca şef al Serviciului de Investigaţii Criminale Covasna.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.