ACTUALITATE 11 august 2021

(Update) ULTIMĂ ORĂ! Sediul ANAF Sfântu Gheorghe, evacuat; a fost semnalată prezența unei genți abandonate

de Iulia Drăghici - Taraș | 3876 vizualizări

Sediul ANAF din Sfântu Gheorghe a fost evacuat miercuri și traficul a fost restricționat în zonă, după ce a fost semnalată prezența unei genți abandonate.

UPDATE: Potrivit IPJ Covansna, este vorba despre o geantă uitată de un cetățean. 

În urma verificărilor s-a constatat că geanta în cauză nu prezintă niciun pericol fiind uitată de un cetățean”, ne-a informat IPJ Covasna. 

Și ISU Covasna a informat (ora 12:50) că echipajele s-au retras la subunitate. 

Știrea inițială: „A fost semnalată prezența unei genți abandonate. Clădirea a fost evacuată, iar traficul în zonă a fost restricționat. A fost luată legătura cu instituția competentă în acest sens pentru luarea măsurilor din competență”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, Radu Stroe.

Din informațiile furnizate până acum de ISU Covasna, pompierii s-au deplasat la fața locului cu o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD și șase subofițeri.

La finele lunii august anul trecut, un incident similar s-a petrecut la Primăria Sfântu Gheorghe, după ce un apel 112 anunța că în incintă a fost depistat un pachet suspect. Și atunci au fost evacuați angajații instituției. În final, oamenii legii au stabilit că a fost vorba despre o alarmă falsă.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.