ACTUALITATE 20 august 2021

Se sistează vizitele pe secţiile ATI ale Spitalului Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe!

de Iulia Drăghici - Taraș | 1313 vizualizări

Vizitarea pacienţilor internaţi pe secţiile ATI Covid-19 şi ATI non-Covid ale Spitalului Judeţean de Urgenţă „dr. Fogolyán Kristóf” din Sfântu Gheorghe se sistează începând de luni, 23 august 2021.

Decizia a fost luată pe fondul creşterii numărului de persoane testate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 în judeţul Covasna.

Vizitarea pacienţilor internaţi în stare gravă pe secţiile de Terapie Intensivă ale spitalului a fost permisă începând din data de 26 aprilie 2021, rudele şi aparţinătorii putând să efectueze vizite scurte, de cel mult 15 minute, în baza unor programări prealabile și doar cu acordul medicului curant.

Fiecare pacient putea primi vizita unui singur aparţinător, o singură dată pe durata internării, în zilele lucrătoare, între orele 13:30-14:30.

În cele aproape 4 luni scurse de la introducerea vizitelor pe secţiile ATI, au fost depuse un număr de 81 de cereri din partea aparţinătorilor.

La nivelul județului Covasna, vineri au fost raportate trei cazuri noi de COVID-19, astfel că numărul total de îmbolnăviri înregistrat de la începutul pandemiei ajunge la 8.571. 

Sursa: Biroul de presă al Spitalului Judeţean de Urgenţă „dr. Fogolyán Kristóf” și MAI. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.