ACTUALITATE 13 iunie 2024

Se fac pregătiri pentru deschiderea ștrandului din Sfântu Gheorghe

de Daniela Luca | 1269 vizualizări

Pregătirile pentru sezonul estival sunt în plină desfășurare la ștrandul din Sfântu Gheorghe, însă deschiderea acestuia va fi amânată cu o săptămână din cauza prognozei meteo nefavorabile pentru weekend-ul care urmează. Așadar, ștrandul va putea fi vizitat după data de 20 iunie. 

Autoritățile locale au declarat că erau pregătite să inaugureze ștrandul în acest weekend, dar condițiile meteo nu permit acest lucru.

„Se va strica vremea în weekend-ul acesta. Eram pregătiți să deschidem în weekendul care vine, dar cred că vom amâna. Mai așteptăm o săptămână. I-am rugat pe colegi să fie pregătiți pentru weekend-ul acesta, dar nu se poate deocamdată. Noutăți nu prea sunt. Poate o să facem un teren de volei cu nisip. Vom deschide, așadar, în celălalt weekend, adică după data de 20”, spune directorul Sepsi ReKreativ, Bodor Lóránd.

Mai multe detalii despre prețuri sunt disponibile AICI.

Ștrandul din Sfântu Gheorghe are 5 bazine cu apă încălzită, de diferite dimensiuni. Anul trecut, acesta s-a deschis pentru sezonul estival pe 20 iunie. Până în septembrie, când s-a înscris sezonul, s-au vândut peste 36.000 de bilete de intrare. În total, încasările s-au ridicat la peste 1,2 milioane de lei și au fost duble față de anul precedent.

Foto arhivă

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.