ACTUALITATE 2 martie 2018

Schimbări în programul de inaugurare a patinoarului din Târgu Secuiesc

de Iulia Drăghici - Taraș | 558 vizualizări

Evenimentele festive au loc vineri și sâmbătă

Organizatorii evenimentului de inaugurare a patinoarului acoperit din Târgu Secuiesc au anunțat schimbări în program. Activitățile nu vor avea loc doar vineri, 2 martie, ci acestea se vor desfășura și în cursul zilei de sâmbătă, 3 martie.

Primăria Municipiului Târgu Secuiesc inaugurează, la două luni de la deschidere, patinoarul artificial din municipiu, cel mai mare din județ printr-un eveniment special, care cuprinde competiții, demonstrații sportive, dar și concerte și discotecă pe gheață.

„Din cauza unor evenimente neprevăzute, programul inaugurării patinoarului artificial se modifică la unele puncte. Programul oficial se va ține la data de 3 martie 2018, ora 18.00. Programele de vineri, de la orele 17.00, 20.00 și 22.00 rămân neschimbate”, au transmis reprezentanții Primăriei Târgu Secuiesc, organizatorii evenimentului.

Noul program

Potrivit noului program al evenimentului, vineri, 2 martie, de la ora 17:00 va avea loc partida de hochei HC Bikák vs. Királypingvinek SE, de la ora 20:00 concert pe gheață cu formația YESYES din Ungaria, iar de la 22:00 va avea loc discoteca pe gheață, cu DJ ROLLAR.

A doua zi, pe 3 martie, activitățile debutează de la ora 17:00, cu o partidă de hochei U12-U14: HC Bikák vs. Királypingvinek SE, iar de la ora 18:00 are loc ceremonia de inaugurare oficială, alături de invitații primăriei, iar cu colaborarea campionilor la patinaj artistic din ISK Miercurea Ciuc, va avea loc o demonstrație de patinaj artistic cu patinatorii din Târgu Secuiesc. De la 19:30, „petrecerea“ continuă cu partida de hochei adulți: HC Bikák vs. Felcsík Hockey.

Patinoarul acoperit din Târgu Secuiesc, dotat la standarde naționale și internaționale, a fost deschis publicului în preajma sărbătorilor de iarnă, la final de 2017, pentru patinaj de agrement. La sfârșitul lui ianuarie 2018 s-a dat și startul Școlii de Patinaj din Târgu Secuiesc, la care iau parte toți copiii de școală primară din municipiu. Investiția, inițiată în 2004 și finalizată în 2017, din fondurile Companiei Naționale de Investiții, a costat 24 de milioane de lei.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.