ACTUALITATE 29 noiembrie 2017

Schimbare de plan de sală pentru Gașca Zurli Supershow

de Covasna Media | 871 vizualizări

Citește articolul dacă participi la spectacolul de duminică, pentru a te bucura de o experiență ZURLI fără cusur! 

Organizatorii spectacolului Gașca Zurli Supershow anunță schimbarea planului de sală pentru spectacolul din 3 decembrie de la Sepsi Arena. La recomandarea Inspectoratului pentru Situații de Urgență Covasna, planul de aranjare a sălii a fost modificat, astfel încât spectacolul de duminică să nu fie doar unul entuziasmant pentru participanți, ci și unul 100% sigur. Actuala configurație aduce beneficii suplimentare pentru spectatori, care vor fi mai aproape de scenă și automat de personajele lor preferate. Singurul inconvenient este acela al limitării numărului de bilete disponibile, astfel încât, cel mai probabil, nu toți cei ce și-au arătat interesul de a participa la spectacol vor putea fi prezenți. Probabil că în cursul zilei de joi spectacolul va deveni sold-out. VEZI NOUL PLAN AL SĂLII!

Toate condițiile necesare bunei desfășurări a evenimentului vor fi satisfăcute

”Am purtat mai multe discuții săptămâna aceasta, atât cu conducerea Sepsi Arena, cât și cu reprezentanții ISU. Ne dorim ca toată lumea să fie confortabilă și mulțumită cu formatul în care se desfășoară spectacolul, atât publicul, cât și autoritățile. Am decis prin urmare să schimbăm planul de amplasare a publicului, pentru a nu avea niciun scaun pe suprafața de joc. În felul acesta, toate condițiile necesare bunei desfășurări a evenimentului vor fi satisfăcute, chiar și din perspectiva autorităților. E un eveniment la care majoritatea participanților sunt copii, astfel încât nu putem face niciun fel de compromis din punctul de vedere al siguranței” a declarat Daniel Santa, reprezentantul organizatorilor.

”Noi ne dorim să fim o casă primitoare pentru toți cei care doresc să organizeze evenimente la Sepsi Arena, dar pe de altă parte este foarte important să respectăm toate recomandările autorităților și să ne asigurăm că sunt luate toate măsurile pentru succesul și siguranța unui eveniment. Cel mai important este să avem în continuare evenimente de o asemenea factură, e un oraș care își dorește și merită să se bucure de spectacole” susține directorul Sepsi Arena, Bodor Lorand.

Categoriile de bilete VIP și A-  SOLD OUT!

În noul context, categoriile VIP și A vor deveni automat sold-out, ele fiind configurate în funcție de numărul de bilete deja achiziționate, astfel încât niciunul dintre spectatori să nu fie influențat în mod negativ de această decizie.  ”Vom mai vinde bilete doar pentru categoria B, categoria VIP era deja vândută integral, iar cu noua configurație, categoria A devine și ea sold-out. E bine de știut că și la categoria B numărul de bilete rămase este limitat, ne așteptam ca și acestea să se epuizeze până joi. Pprin urmare, în ziua evenimentului nu vom vinde bilete la Sepsi Arena” a completat Daniel Santa.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.