ACTUALITATE 10 martie 2023

Scandal la un centru de zi din Sfântu Gheorghe

de Daniela Luca | 2368 vizualizări

Unul dintre bărbați a folosit spray lacrimogen

Oamenii legii din cadrul Poliției Municipiului Sfântu Gheorghe au fost sesizați prin apel la 112, pe 8 martie, în jurul orei 11:00, cu privire la faptul că în incinta unui centru de zi din Sfântu Gheorghe a izbucnit un scandal între mai multe persoane. Una dintre acestea a folosit spray iritant-lacrimogen. Cei implicați în scandal au fost reținuți pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

„În baza sesizării, polițiștii Biroului de Ordine Publică s-au deplasat de urgență la locul producerii faptei. În proximitatea locului unde s-a produs incidentul se aflau trei pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Covasna care desfășurau activități de serviciu în zonă. În momentul în care au constatat producerea altercației, cei trei pompierii au intervenit cu promptitudine pentru ca situația să nu degenereze. Conflictul a fost aplanat odată cu sosirea polițiștilor, iar persoanele implicate au fost conduse la sediul poliției pentru audieri.

Din primele cercetări efectuate polițiștii au stabilit că în jurul orelor 10:00 mai multe personae respectiv doi bărbați și două femei, s-au deplasat la centrul de zi anterior menționat pentru a vizita o persoană. La un moment dat, în zona centrului a ajuns un alt grup de persoane format din 4 bărbați și 3 femei”, transmite IPJ Covasna.

Între cele două grupuri de persoane a izbucnit un conflict în urma căruia un bărbat de 35 de ani a folosit un spray iritant - lacrimogen în incinta centrului de ajutor pentru persoane nevoiașe, iar cu un obiect contondent i-a aplicat mai multe lovituri unui bărbat de 61 de ani, mai transmit oamenii legii. Totodată, un tânăr de 17 a lovit cu pumnul un bărbat de 31 de ani.

Față de cei doi agresori s-a dispus măsura preventivă a rețineri pentru o perioadă de 24 ore, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului Investigații Criminale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.