ACTUALITATE 16 februarie 2023

Scandal într-un bar din Târgu Secuiesc; s-a lăsat cu arest

de Iulia Drăghici - Taraș | 13323 vizualizări

Un scandal izbucnit într-un bar din Târgu Secuiesc s-a lăsat cu arest preventiv de 30 de zile pentru un bărbat. Acesta este cercetat pentru că a înțepat în față, cu un cuțit, o altă persoană. 

S-a întâmplat la începutul săptămânii. 

La data de 13.02.2023, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgu Secuiesc au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană necunoscută a agresat un bărbat într-un bar din municipiul Târgu Secuiesc.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat un bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunii. Din cercetări a reieșit faptul că bărbatul în cauză a înțepat persoana vătămată cu un cuțit în zona feței.

Față de persoana bănuită, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, iar la data de 14 februarie a.c. acesta a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile”, se arată într-un comunicat de presă trimis joi de IPJ Covasna. 

Polițiștii covăsneni continuă cercetările în dosarul penal deschis pentru infracțiuni de lovire sau alte violențe, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase și tulburarea liniștii și a ordinii publice.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.