ACTUALITATE 9 februarie 2018

(Update) Scandal în Dobârlău, încheiat cu reținere pentru 24 de ore

de Iulia Drăghici - Taraș | 1048 vizualizări

UPDATE: Pe numele tânărului în vârstă de 27 de ani, reținut pentru lovire sau alte violențe, violare de domiciliu și distrugere, a fost emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, informează purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, Nicoleta Tolvaj-Marin. 

Știrea inițială: Printre acuzații se numără lovirea sau alte violențe, violare de domiciliu și distrugere

Discuțiile în contradictoriu după prea multe pahare de băuturi alcoolice s-a încheiat cum nu se poate mai rău pentru doi bărbați din comuna Dobârlău. Unul a ajuns la spital, iar celălalt riscă să ajungă la închisoare.

„La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii din Dobârlău au fost sesizați despre faptul că pe raza de competență, în incinta unei locuințe, a avut loc un scandal.

Din verificările efectuate de polițiștii care s-au deplasat la fața locului, a reieșit că un tânăr de 27 de ani a consumat băuturi alcoolice împreună cu un vecin, la domiciliul acestuia din urmă, iar după discuții contradictorii a devenit recalcitrant, a refuzat să părăsească locuința și l-a agresat pe vecinul său, un bărbat de 32 de ani. Ulterior, agresorul s-a întors la domiciliul victimei și a distrus o parte din gardul imobilului cu un topor.

În urma agresiunii, victima a suferit leziuni care necesită, pentru vindecare, 20 de zile de îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, violare de domiciliu și distrugere. Polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore, acesta urmând să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile”, arată un comunicat de presă al IPJ Covasna.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.