ACTUALITATE 13 februarie 2014

Sărbătoarea primăverii începe la MNCR

de Covasna Media | 78 vizualizări

Muzeul Naţional al Carpaţilor Răsăriteni respectă tradiţia mărţişorului şi în acest an. Dincolo de obiceiuri şi simboluri legate de mărţişor, el rămâne ca o întrupare a bucuriei de a trăi, a dragostei de viaţă, un semn prin care noi, oamenii, salutăm renaşterea naturii odată cu venirea primăverii.

Vă aşteptăm să meşterim împreună în cadrul:

• Atelierelor dedicate Mărţişorului (25-28 februarie): vom lucra mărţişoare.

• Atelierelor dedicate zilei de 8 martie (4-7 martie): vom realiza aranjamente din hârtie, sfoară.

• De asemenea vă aşteptăm să vizitaţi Expoziţia de mărţişoare cu vânzare (25 februarie – 8 martie) .

• Campanie stradală în data de 1 martie, când vom dărui, alături de voluntarii M.N.C.R., mărţişoare doamnelor şi domnişoarelor din oraş.

Toate activităţile se vor desfăşura la sediul central al Muzeului Naţional al Carpaţilor Răsăriteni, din str. Gábor Áron, nr. 16, Sfântu Gheorghe.

Tarif atelier: 1,5 lei / participant

Durata unui atelier: 50 de minute

Participarea la ateliere se face numai pe baza unei programări, la numărul de telefon: 0267314139, în limita locurilor disponibile.

Mărţişoarele create vor fi luate acasă de către participanţi. Toate materialele de lucru vor fi asigurate de către organizatori. Participanţii care doresc ne pot lăsa câte un mărţişor, pentru a fi inclus în Expoziţia de mărţişoare.

Pentru mai multe informaţii vă rugăm să contactaţi Biroul Relaţii Publice al MNCR (Cristina Ioana Felea, e-mail: feleacristina@gmail.com) sau vizitaţi site-ul muzeului: www.mncr.ro.    Vă aşteptăm!

Cristina Ioana Felea – Muzeograf PR

Afis martisor 2014

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.