ACTUALITATE 25 septembrie 2016

Săptămâna Prevenirii Criminalităţii începe luni

de Covasna Media | 582 vizualizări

În perioada 26 – 30 septembrie 2016, la nivelul judeţului Covasna se derulează a 11-a ediţie a „Săptămânii Prevenirii Criminalităţii”.

Activităţile programate pentru fiecare dintre cele 5 zile, cu tematică diferită, se subscriu priorităţilor Poliţiei Române în domeniul prevenirii criminalităţii pentru anul 2016.

Programul activităţilor cuprinde acţiuni punctuale, care vizează prevenirea delincvenţei juvenile şi a victimizării minorilor, prevenirea furturilor, prevenirea infracţiunilor comise cu violenţă şi, nu în ultimul rând, siguranţa rutieră.

Ca în fiecare an ne bucurăm de sprijin atât din partea unor societăţi comerciale, dar şi de colaborarea instituţiilor publice.

Sprijinul voluntarilor în cadrul activităţilor programate este esenţial şi ne bucurăm şi în acest an de aportul tinerilor inimoşi din cadrul Asociaţiei de Tineret Ecou şi din cadrul Asociaţiei „Salvatore”.

Expunerile cu caracter preventiv în unităţile de învăţământ, întâlnirile interactive pe linia prevenirii furturilor, înşelăciunilor şi tâlhăriilor, competiţiile sportive, care se vor derula la nivelul judeţului, au scopul de a transmite mesaje care să sublinieze faptul că a preveni este mai uşor decât a îndrepta o greşeală, de a plăti din cauza neatenţiei.

Compartimentul Relaţii Publice

Agent principal de poliție Nicoleta Marin

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.