ACTUALITATE 6 iunie 2012

Sancţiuni pentru lipirea în locuri nepermise a afişelor PCM

de Agerpres | 118 vizualizări

Poliţia a amendat cu suma de 300 de lei un agent electoral al Partidului Civic Maghiar (PCM) care a fost prins în flagrant în timp ce lipea afişe în locuri nepermise, respectiv pe stâlpii de iluminat public din municipiul Sfântu Gheorghe.

Preşedintele PCM Sfântu Gheorghe, Balint Jozsef, care candidează pentru funcţia de primar al municipiului, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că prezintă scuze cetăţenilor pentru această greşeală, promiţând că după alegeri toţi stâlpii vor fi curăţaţi de afişele acestui partid.

“Ne cerem scuze, într-adevăr nu e normal ca afişele să fie lipite pe stâlpi şi în alte locuri nepermise, dar se pare că nu toţi cei care ne ajută în campania electorală au înţeles instructajul. Afişele le-am dat jos, am plătit jumătate din amendă în 48 de ore, iar în primele zile după alegeri vom curăţa toate afişele”, a declarat Balint Jozsef.

Acesta a remarcat, însă, că pentru “cei de la UDMR va fi mai greu la curăţare, deoarece afişele lor sunt atârnate pe sute de stâlpi electrici”, fără ca cineva să îi sancţioneze.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, 7 iunie 2012
Cam putin 300 lei,pentru oameni de rand care ar face ceva asemanator le-ar da cel putin 1000 lei amenda.Si bine zis,primarului arogant A.A de ce nu i se da amenda? Doar pentru ca e primar,deocamdata citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.