ACTUALITATE 2 iulie 2021

Sancțiuni de peste 9.000 de lei, într-o acțiune de două ore a polițiștilor din Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 2663 vizualizări

O acțiune în trafic a polițiștilor covăsneni, de doar două ore, derulată în municipiul Sfântu Gheorghe, s-a încheiat cu sancțiuni în valoare totală de peste 9.000 de lei. Cele mai multe amenzi s-au dat șoferilor, pentru viteză, dar au fost amendați și pietoni pentru diverse abateri, informează IPJ Covasna.

În data de 01.07.2021, între orele 10:00 – 12:00,  pe raza municipiului Sfântu Gheorghe s-a derulat o acțiune în sistem integrat pentru asigurarea unui grad corespunzător al disciplinei rutiere.

Acțiunea s-a desfășurat în zonele și pe tronsoanele de drum cu risc rutier ridicat, având ca scop prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere grave, la activitate participând 50 de polițiști, atât din cadrul structurilor rutiere de la nivelul IPJ Covasna, cât și din cadrul structurilor de ordine publică de la posturile de poliție comunală de pe raza întregului județ.

În urma acțiunii au fost aplicate sancțiuni în valoare de 9.130 de lei, pentru 71 de contravenții constatate în baza O.U.G 195/2002, fiind controlate 80 de autovehicule, 80 de persoane legitimate și efectuate 25 de testări cu aparate etilotest.

Cele mai multe sancțiuni au vizat depășirea limitei legale de viteză (25 de sancțiuni), abateri ale pietonilor (4 sancțiuni), cu ocazia acțiunii fiind de asemenea ridicate și 2 certificate de înmatriculare”, se arată într-o informare trimisă de Inspectoratul de Poliție Județean Covasna.

IPJ Covasna mai transmite și că astfel de acțiuni vor fi organizate și în perioada următoare la nivelul județului.  

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.