ACTUALITATE 13 octombrie 2017

Sancțiuni de peste 7.000 de lei aplicate de polițiști în doar câteva ore

de Iulia Drăghici - Taraș | 790 vizualizări

Amenzile au fost aplicate de polițiștii covăsneni vineri dimineața, între 6:30 și 9:00, la intrarea în orașul Sfântu Gheorghe dinspre Brașov 

IPJ Covasna a derulat vineri dimineață, pe 13 octombrie a.c., o acțiune de control a autovehiculelor.  Amenzile aplicate se ridică la 7.000 de lei. 

„Polițiștii covăsneni acționează în această perioadă pentru depistarea și sancționarea celor care încalcă prevederile legale în domeniul transportului public de mărfuri și persoane.

Acțiunile de acest gen se desfășoară în intervalul 9-15 octombrie, activitățile de control vizând autovehiculele destinate transportului de persoane cu o capacitate mai mare de 8+1 locuri, precum și autovehiculele de transport marfă având masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.

Vineri dimineață, între orele 6:30 și 9:00, polițiștii au acționat pe raza municipiului Sfântu Gheorghe, iar în cele două ore și jumătate au fost oprite pentru verificări, 42 de autovehicule, dintre care 8 de transport persoane și 22 transport marfă. 

În urma activităților desfășurate au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 7.000 de lei, 5 dintre acestea fiind pentru abateri săvârșite de conducători de autovehicule făcând parte din categoriile vizate.

Prin astfel de acțiuni polițiștii urmăresc reducerea riscului rutier și prevenirea producerii de accidente pe fondul nerespectării prevederilor legale în domeniul transportului de mărfuri și persoane”, arată un comunicat de presă al IPJ Covasna.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.