ACTUALITATE 17 aprilie 2009

Şampanie Moët şi prosoape negre, printre cerinţele Boney M la Sfântu-Gheorghe

de Covasna Media | 884 vizualizări
Invitaţi speciali ai Zilelor Sfântu-Gheorghe, Boney M şi Holograf vor concerta aici sâmbăta viitoare, organizatorii evenimentului preconizând că cele două formaţii vor asigura o petrecere pe cinste. Potrivit principalului organizator al Zilelor Sfântu-Gheorghe, Grubisics Levente, onorariul plătit pentru Boney M a fost de 13.000 de euro, iar cel pentru Holograf de 10.000 de euro, ştiut fiind faptul că această din urmă formaţie este una dintre cele mai scumpe

Invitaţi speciali ai Zilelor Sfântu-Gheorghe, Boney M şi Holograf vor concerta aici sâmbăta viitoare, organizatorii evenimentului preconizând că cele două formaţii vor asigura o petrecere pe cinste. Potrivit principalului organizator al Zilelor Sfântu-Gheorghe, Grubisics Levente, onorariul plătit pentru Boney M a fost de 13.000 de euro, iar cel pentru Holograf de 10.000 de euro, ştiut fiind faptul că această din urmă formaţie este una dintre cele mai scumpe din România.

În ceea ce priveşte cererile mai speciale, specifice formaţiilor străine, se pare că nici Boney M nu face excepţie de la acestea. Astfel, cei patru membri ai formaţiei şi celelalte trei persoane din echipa acestora au cerut organizatorilor să le fie asigurat un vestiar special, cu oglindă iluminată profesionist pentru machiaj, prosoape negre şi două sticle de şampanie franţuzească Moët. Produs al brandului francez Moët & Chandon, o sticlă de şampanie Moët costă aproximativ 250 de lei.

Boney M cântă muzică pop, formaţia fiind creată de producătorul vest-german Frank Farian, a cărui perioadă de glorie a fost finele anilor ’70. A fost unul dintre puţinele grupuri occidentale din acea perioadă – alături de ABBA, care au devenit populare în regiuni precum Africa, ţările arabe, Iran, Asia, Europa de Est. Printre cele mai de succes melodii ale celor de la Boney M se numără El Lute, Ma Baker, Bahama Mama, Hooray! Hooray! It's A Holi-Holiday, We Kill the World, Kalimba de Luna şi Happy Song. Formaţia rock Holograf a luat fiinţă în 1978, fiecare dintre albumele lansate de atunci şi până în prezent conţinând melodii care au devenit hituri.

Printre cele mai cunoscute cântece ale Holograf sunt Banii vorbesc, Dincolo de nori, Ţi-am dat un inel, Undeva departe, Să nu-mi iei niciodată dragostea şi Viaţa are gust.

Monica Rizea

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
nostalgigi, 19 aprilie 2009
Cam pripita alegerea... sa nu uitam totusi ca au trecut 30 de ani de la perioada lor de glorie... fiecare cu ce merita. Mai asteptam cu nerabdare concertul dancs annamari. bine ca sunt zilele citeste integral
pita-gora, 17 aprilie 2009
Inca nici acum nu cred dar nu mai e o vesnicie pana pe 25.Daca va fi-toata stima.Daca nu-tot dispretul.Inca odata intre sublim si ridicol nu-i decat un pas.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.