ACTUALITATE 16 aprilie 2020

S-a turnat primul strat de asfalt pe strada Andrei Șaguna

de Daniela Luca | 1666 vizualizări

Lucrările de reabilitare au început în luna iunie a anului trecut 

Autoritățile locale au anunțat că primul strat de asfalt a fost turnat pe strada Andrei Șaguna, miercuri, 15 aprilie. În câteva săptămâni vor fi asfaltate trotuarele și va fi pus stratul de uzură, conform primarului Antal Árpád.

Lucrările de reabilitare a străzii Andrei Şaguna din Sfântu Gheorghe, între strada Vasile Goldiș și strada Kós Károly, au fost demarate în luna iulie a anului trecut, iar în câteva săptămâni ar urma să se finalizeze, anunță autoritățile locale. 

„Astăzi a început asfaltarea străzii Andrei Șaguna. S-a turnat primul strat de asfalt. Urmează peste câteva săptămâni, pentru că mai sunt și alte tipuri de lucrări, asfaltarea trotuarului și stratul de uzură urmează a fi pus pe această stradă”, a precizat în cadrul unei conferințe de presă, primarul Antal Árpád. 

Totodată, Primăria Sfântu Gheorghe atenționează locuitorii asupra faptului că traficul pe strada Crângului, pe tronsonul dintre strada General Grigore Bălan și strada Sălciilor va fi închis în câteva zile,  din cauza lucrărilor de reabilitare. Astfel, locuitorii sunt rugați să nu parcheze în zonele în care urmează să se efectueze lucrări de reparații. 

Luna aceasta și pe strada Puskás Tivadar se lucrează la fundație și modernizarea rețelei de ape pluviale. 

„De asemenea, sunt în curs de desfășurare lucrări ale fundației pe jumătatea benzii dintre strada Kós Károly și străzile Dózsa György și József Attila. Pe strada Crângului se lucrează la conectarea conductelor de apă pluvială, urmată de calea de rulare și trotuarele de pe tronsonul dintre străzile Bánki Donát și Császár Bálint”, transmit reprezentanții primăriei. 

Lucrările continuă în această perioadă și la casa mortuară din Coșeni. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.