ACTUALITATE 12 septembrie 2016

S-a stabilit cine este cel mai bun tenismen din Întorsura Buzăului

de Iulia Drăghici - Taraș | 367 vizualizări

A patra ediţie a „Cupei Prieteniei” la tenis de câmp, desfăşurată pe singurul teren din Întorsura Buzăului dedicat acestui sport, a reunit 16 participanţi. Sâmbătă şi duminică, aceştia au participat la turneul care a stabilit cine este cel mai bun tenismen din localitate.

A fost foarte obositor pentru că s-a jucat mai mult decât anul trecut. (...) De la an la an sunt evoluţii tot mai mari şi de obicei neaşteptate. S-a jucat ca între prieteni”, ne-a spus unul dintre participanţi, organizatorul evenimentului, Bogdan Stroie.Cupa Prieteniei tenis - Intorsura (1)

Cele două zile de concurs l-au adus în fruntea clasamentului pe Sorin Luca (locul I), urmat de Bogdan Stroie (locul II) şi George Morar (locul III).

Organizatorii evenimentului de anul acesta, Bogdan Stroie şi Olimpiu Todoran, au preluat conceptul de la coordonatorii primelor trei ediţii, Dan şi George Morar. „Ne-am ocupat noi, dar toată lumea ne-a ajutat la organizare”, a spus Bogdan Stroie.

„Ne dorim să avem cât mai mulţi sportivi şi iubitori ai tenisului de câmp. (...) A fost un eveniment foarte reuşit. Încercăm să atingem parametrii pe care îi vedem la televizor, nu la tehnică, ci la durată”, ne-a mai precizat acesta.

Următorul eveniment din agenda organizatorilor este un turneu de tenis de câmp la dublu. Înscrierile sunt deschise, iar doritorii pot să îşi confirme participarea atât la Bogdan Stroie, profesor de educaţie fizică la Liceul Teoretic „Mircea Eliade”, cât şi la Olimpiu Todoran, proprietarul terenului de tenis din Întorsura Buzăului.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.