ACTUALITATE 22 februarie 2023

S-a închis patinoarul din Piața Centrală

de Daniela Luca | 681 vizualizări

Patinoarul mobil din centrul orașului Sfântu Gheorghe se închide din cauza condițiilor meteo, au anunțat marți administratorii acestuia. Rămâne însă valabilă alternativa patinoarului acoperit de lângă Sepsi Arena. 

„Dragi patinatori! Din cauza vremii în încălzire suntem nevoiți să închidem patinoarul în aer liber din 

Piaţa Centrală. Cu toate acestea, vestea bună este că patinoarul artificial de lângă Arenă este în continuare deschis pentru vizitatori, conform programului obișnuit! Patinoarul va fi deschis în fiecare vineri între orele 19 și 21, iar sâmbătă și duminică între orele 11 și 13, respectiv 19 și 21”, transmit reprezentanții Sepsi Rekreativ pe pagina de Facebook. 

Cu toate că patinoarul a mai fost închis temporar din cauza zilelor calde din acest sezon, de data aceasta se va închide de tot, până la anul. 

„Azi am închis și patinoarul din centru, e sub apă. Îl închidem definitiv pentru acest sezon, că nu o să mai înghețe. Dacă e atâta apă, nu mai pot să îl țin”, ne-a spus marți directorul general al Sepsi Rekreativ, Bodor Lóránd. 

Patinoarul amplasat în Piața Centrală, în fața Prefecturii și a Consiliului Județean, a fost deschis anul trecut, pe 23 decembrie. 

Tot din cauza condițiilor meteo, și sezonul de schi de la Șugaș Băi se apropie de final. De miercuri, 22 februarie, se va putea schia doar pe pârtia mică, mai anunță reprezentanții Sepsi Rekreativ. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.