ACTUALITATE 4 octombrie 2016

S-a încheiat Campionatul Regional de Viteză în Coastă

de Iulia Drăghici - Taraș | 653 vizualizări

A patra şi ultima etapă a Campionatului Regional de Viteză în Coastă s-a desfăşurat duminică, 2 octombrie, pe traseul Sfântu Gheorghe – Şugaş Băi. 16 piloţi s-au aliniat la start. Potrivit lui Simon Árpád, preşedintele Clubului AutoCrono, organizatorul evenimentului, cel mai mare câştig al competiţiei a fost atragerea de tineri participanţi, cu vârste între 16 şi 21 de ani.

„Acest campionat a fost dedicat atât piloţilor debutanţi, cât şi celor cu experienţă, respectiv elevilor absolvenţi ai şcolii de pilotaj sportiv Auto Crono. Un argument de bucurie pentru organizatori a fost prezenţa la start a patru concurenţi sub 16 ani. Sperăm că acest lucru va da un impuls şi altor tineri, în vederea participării la acest gen de competiţii sportive”, transmit coordonatorii Clubului Sportiv AutoCrono din Sfântu Gheorghe.

Clasamentul final al competiţiei l-a adus în frunte pe pilotul Bedő Barna din Sfântu Gheorghe.

Campionatul a ajuns anul acesta la a VI-a ediţie. Cele patru etape din acest sezon au avut loc la Şugaş Băi, atât prima, cât şi ultima etapă, Ojdula şi Lacul Sfânta Ana, iar în general, aproximativ 15 concurenţi au fost prezenţi la fiecare etapă.

 

Teme articol: campionat viteza raliu Șugaș
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.